Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την επιλογή ωφελούμενων/ καταρτιζόμενων στο Επιμορφωτικό Πρόγραμμα «Κρητική Διατροφή και Αριστεία στη Φιλοξενία»

Αντικείμενο της Πρόσκλησης είναι η επιλογή ωφελούμενων/καταρτιζόμενων στο πλαίσιο του έργου «ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ – ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΚΡΗΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ» (MIS 5162154), που είναι ενταγμένο στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Κρήτης και υλοποιείται από την Εκπαιδευτική Αναπτυξιακή ΠΛΟΗΓΟΣ.


Το Επιμορφωτικό Πρόγραμμα που απευθύνεται σε επαγγελματίες της εστίασης, υλοποιείται σε συνεργασία με την Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης.


Το έργο χρηματοδοτείται από Εθνικούς Πόρους της Ελλάδας μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Κρήτης (Κωδ. Έργου 2020ΕΠ00200010, MIS 5162154).

Μοιραστείτε το

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση

Υπεγράφη η συμφωνία για την έναρξη του EquiFund II για τη στήριξη των ελληνικών νεοφυών και ΜμΕ επιχειρήσεων

Υπεγράφη από τον Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Ταμείου Επενδύσεων ΕΤΕπ, Ιωάννη Τσακίρη, τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών, Νίκο Παπαθανάση και την Διευθύνουσα Σύμβουλο του ΕΤΕπ, Marjut Falkstedt η

Ενημέρωση

To Οικοσύστημα Καινοτομίας της Περιφέρειας Κρήτης – Πάνελ Συζήτησης: «Προτάσεις για την επόμενη μέρα» – BEYOND 2024

Στο πλαίσιο διεξαγωγής της Beyond 2024, η Περιφέρεια Κρήτης διοργάνωσε Πάνελ Συζήτησης για το Οικοσύστημα Καινοτομίας της Περιφέρειας Κρήτης με θέμα «Προτάσεις για την επόμενη