Διήμερο Καριέρας: Get Hired Live 2024 – Ηράκλειο, 9-10 Φεβρουαρίου

Είσαι 18-35 ετών και αναζητάς εργασία; Ελα στο Get Hired Live, 9-10 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο!


Το Get Hired Live είναι ένα διήμερο καριέρας με δωρεάν συμμετοχή που δίνει την ευκαιρία στις επιχειρήσεις που συμμετέχουν να παρουσιάσουν την κουλτούρα και την εργασιακή τους φιλοσοφία σε ένα σύνολο νέων ταλαντούχων ατόμων, που αναζητούν το επόμενο βήμα στην εργασιακή τους πορεία. Ταυτόχρονα, όλα τα άτομα που συμμετέχουν αναζητώντας εργασία, έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά, ένα σύνολο επιχειρήσεων και τους εκπροσώπους τους, συγκεντρωμένες σε ένα μέρος!

Συμπλήρωσε την αίτηση συμμετοχής που θα βρεις στο τέλος της σελίδας και ένα άτομο από την ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σου για να ορίσετε μια πρώτη συνέντευξη με το Bizrupt. Όλα τα άτομα που θα κάνουν αίτηση θα περάσουν από ατομικό screening interview, για να επιλεγούν εκείνα που θα συμετέχουν στο διήμερο.

Τι περιλαμβάνει το Get Hired Live

Σκοπός του Get Hired Live είναι να σου δώσει τη δυνατότητα να “διεκδικήσεις” μία από τις προσφερόμενες θέσεις εργασίας και να πάρεις feedback για τη μετέπειτα προσωπική σου βελτίωση. Στο Get Hired Live 2024 θα έχουμε μαζί μας καινοτόμες εταιρείες της Ελλάδας, με ανοιχτές entry level θέσεις εργασίας σε διαφορετικά τμήματα (dev, IT, support, marketing κ.ά.). Πρόκειται για ένα διήμερο event που χωρίζεται σε δύο μέρη:

  • Ημέρα 1η // 9 Φεβρουαρίου:
    • Οι επιχειρήσεις παρουσιάζουν την κουλτούρα τους, τις ανοιχτές θέσεις εργασίας που έχουν και τα οφέλη που απολαμβάνουν οι εργαζόμενοι τους. Δέχονται επίσης ερωτήσεις από το κοινό που καλούνται να απαντήσουν για να λύσουν κάθε απορία.
    • Ακολουθεί ένα ειδικά διαμορφωμένο workshop που έχει σκοπό να βοηθήσει τα άτομα που συμμετέχουν να αναπτύξουν τα skills που είναι απαραίτητα σε μια συνέντευξη για δουλειά.
    • Στο τέλος της ημέρας, τα άτομα που συμμετέχουν δηλώνουν σε ποιες τρεις εταιρείες θέλουν να δώσουν συνέντευξη.
  • Ημέρα 2η // 10 Φεβρουαρίου:
    • Από το πρωί ξεκινούν 15λεπτες συνεντεύξεις με τις εταιρείες, σύμφωνα με την επιλογή που έχει γίνει την προηγούμενη ημέρα.

Το event θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο, στο ξενοδοχείο Ibis Styles Heraklion Central και η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν.


Σε περίπτωση που είσαι άνω των 35 ετών ή δεν μπορείς να παρευρεθείς στο event τις συγκεκριμένες ημέρες, μπορείς να συμπληρώσεις κανονικά την αίτηση συμμετοχής και θα προωθήσουμε εμείς το βιογραφικό σου στις εταιρείες που επιθυμείς.

Για επιχειρήσεις

To Get Hired δημιουργήθηκε για να βρίσκεται δίπλα στους νέους, να τους υποστηρίζει και να τους ενδυναμώνει με νέα γνώση, γεμίζοντας τους αυτοπεποίθηση για το μέλλον και δημιουργώντας έτσι θετικό πρόσημο στον κοινωνικό μας αντίκτυπο. Μέχρι τώρα επιχειρήσεις όπως η Vodafone, Cyberlogic, η Yodeck, η Oxygen, η RevitUp κ.ά., για τις οποίες η εταιρική κουλτούρα παίζει σημαντικό ρόλο, θα συμμετέχουν στο Get Hired Live.


Get Hired Live 2024

Το Get Hired Live διοργανώνεται για 4η φορά στο Ηράκλειο. Το 2023 τα 32 άτομα που συμμετείχαν γνώρισαν από κοντά 8 εταιρείες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και δόθηκαν συνολικά πάνω από 100 συνεντεύξεις!

Μοιραστείτε το

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση

Rural toolkit – Ευρετήριο χρηματοδότησης: Ευκολότερη πρόσβαση των αγροτικών περιοχών στη χρηματοδότηση της ΕΕ χάρη στην εργαλειοθήκη της ΕΕ για τις αγροτικές περιοχές

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παρουσίασε με το από 06.02.2024 δελτίου τύπου, ένα νέο διαδραστικό οδηγό για τη χαρτογράφηση όλων των ευκαιριών χρηματοδότησης που διατίθενται σε επίπεδο

Έρευνες

Έκθεση του ΣΕΒ για το Ψηφιακό Μετασχηματισμό – Η Ελλάδα στην ευρωπαϊκή Ψηφιακή Δεκαετία

Στην έκθεση του ΣΕΒ  για το Ψηφιακό Μετασχηματισμό παρουσιάζονται τα ευρήματα του Δείκτη Ψηφιακής Ωριμότητας, αναδεικνύονται τα βήματα προόδου της Ελλάδας στην πορεία της προς