Συνεχίζονται τα δωρεάν σεμινάρια για το ελαιόλαδο, την ποιότητα του ελαιόλαδου, τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά και τις καλές πρακτικές σε όλη την αλυσίδα παραγωγής, που διοργανώνονται από το MACC – Μεσογειακό Κέντρο Ικανοτήτων Αγροδιατροφής.

Ενημέρωση
Παγκρήτιος Διαγωνισμός Γαστρονομικού Δώρου 2025 – “World Food Gift Challenge 2025”, by IGCAT – Κρήτη Ευρωπαϊκή Περιφέρεια Γαστρονομίας 2026 (Ανοικτή πρόσκληση συμμετοχής)
Παγκρήτιος Διαγωνισμός Γαστρονομικού Δώρου 2025 “World Food Gift Challenge 2025”, by IGCAT Κρήτη Ευρωπαϊκή Περιφέρεια Γαστρονομίας 2026 Ανοικτή πρόσκληση συμμετοχής Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας “Κρήτη