Διαγωνισμός νεοφυών επιχειρήσεων που διοργανώνει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού (UNWTO)

Διαγωνισμός νεοφυών επιχειρήσεων που διοργανώνει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού (UNWTO), μαζί με το Ίδρυμα Εμπορικών Εκθέσεων των Καναρίων Νησιών (INFECAR). Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε νεοφυείς επιχειρήσεις και ενδιαφερόμενους φορείς από όλη την αλυσίδα αξίας του τουρισμού, που μπορούν να προσφέρουν καινοτόμες και έξυπνες λύσεις για νησιωτικούς προορισμούς, με πρόσημο την αειφορία.

Ο διαγωνισμός περιλαμβάνει δύο κατηγορίες:

  1. Βαθιά Τεχνολογία (Deep Tech): Νέες τεχνολογίες εφαρμοσμένες στην αειφορία. Ο διαγωνισμός προσκαλεί καινοτόμες νεοφυείς επιχειρήσεις που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τους νησιωτικούς προορισμούς να επιτύχουν και να επιταχύνουν αυτή τη στροφή, χρησιμοποιώντας και αναπτύσσοντας νέες τεχνολογίες και ψηφιακά εργαλεία που εφαρμόζονται για την αειφορία σε ένα συγκεκριμένο νησιωτικό πλαίσιο.
  2. Καινοτομία και ψηφιοποίηση για νησιωτικούς προορισμούς: Προσκαλούνται νεοφυείς επιχειρήσεις που αναπτύσσουν έξυπνες λύσεις οι οποίες αξιοποιούν την καινοτομία και τις ψηφιακές τεχνολογίες.

Η προθεσμία συμμετοχής των ενδιαφερομένων είναι έως τις 27/02/20223 και η αίτηση γίνεται ηλεκτρονικά.

ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΩΝ  :

  1. Θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν την πρότασή τους στη διοργάνωση UNWTO Tourism Tech Adventures, που θα διεξαχθεί στην πόλη Gran Canaria, στις 15-16 Μαρτίου του 2023,
  2. Mentoring
  3. Yποστήριξη για την startup,
  4. Γίνουν μέλη του δικτύου καινοτομίας του Οργανισμού,
  5. Θα λάβουν υποτροφίες για το Tourism Online Academy

 

Πεισσότερα: https://www.unwto.org/unwto-tourism-tech-adventures-canarias-2023

 

Μοιραστείτε το

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση

Webinar – ROBINSON Islands Energy Forum

Η Περιφέρεια Κρήτης είναι εταίρος στο Ευρωπαϊκό έργο ROBINSON (Ηorizon H2020)  «Smart integRation Of local energy sources and innovative storage for flexiBle, secure and cost