Μεγάλη προσέλευση στο Τριήμερο Καινοτομίας InnoDays 2022 της Περιφέρειας Κρήτης

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 27 Νοεμβρίου οι ημέρες καινοτομίας «InnoDays 2022 – Η Κρήτη της Γνώσης και της Παραγωγής»  (InnoDays 2022) στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης στις Γούβες Ηρακλείου, μια πολύ σημαντική εκδήλωση για την Κρήτη με σημείο αναφοράς το οικοσύστημα καινοτομίας του νησιού μας.

 

Στη  διοργάνωση συμμετείχαν περισσότεροι από 150 εκθέτες (https://innodays.gr/exhibitors/)

 που περιλάμβαναν μικρές και  μεγάλες  επιχειρήσεις, δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς,  Ακαδημαϊκά και Ερευνητικά Ιδρύματα με ερευνητικά εργαστήρια ή εταιρίες τεχνοβλαστούς και θεσμικοί επενδυτές, που ανήκουν  ή συνεργάζονται ή επιδιώκουν συνεργασία με  το οικοσύστημα Καινοτομίας της Κρήτης. Κατά τη διάρκεια του τριημέρου έγιναν πολλές επαφές μεταξύ επιχειρήσεων και εργαστηρίων, B2B συναντήσεις και αλληλεπίδραση μεταξύ όλων των συμμετεχόντων.

 

Στο συνεδριακό μέρος της εκδήλωσης συμμετείχαν 53  διακεκριμένοι ομιλητές , με 27 παρουσιάσεις και 4 πάνελ συζήτησης (το πρόγραμμα εδώ https://innodays.gr/speakers/ )ενώ στο χώρο των παράλληλων παρουσιάσεων, δόθηκε  βήμα στους εκθέτες να παρουσιάσουν τις δράσεις τους και τα επιτεύγματα τους. Υλοποιήθηκαν συνολικά 33 πολύ ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις (το πρόγραμμα εδώ  https://innodays.gr/presentations/  ).

 

Το ενδιαφέρον των επισκεπτών ήταν πολύ μεγάλο και τις 3 μέρες της διοργάνωσης, 25-27 Νοεμβρίου. Συνολικά πάνω από 5000 επισκέπτες προσήλθαν στο χώρο του εκθεσιακού κέντρου να γνωρίσουν το Οικοσύστημα  Καινοτομίας της Κρήτης και να συνομιλήσουν με τις επιχειρήσεις, τα εργαστήρια και τους φορείς που υποστηρίζουν την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα στο νησί μας.

 

Η Οργανωτική Επιτροπή του Innodays 2022 ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης αυτής: τις επιχειρήσεις, τα Ακαδημαϊκά και Ερευνητικά Ιδρύματα, τα ερευνητικά εργαστήρια, τις εταιρίες τεχνοβλαστούς, τα Επιμελητήρια, τα δίκτυα, τα Κέντρα Ικανοτήτων και τέλος όλους του δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς.

 

Φωτογραφικό υλικό από το τριήμερο και εδώ https://innodays.gr/photo-gallery-innodays-2022/

 

Επισκεφτείτε το site για όλες τις αναλυτικές πληροφορίες εδώ InnoDays 2022

Τις επόμενες μέρες θα είναι διαθέσιμο και το υλικό των παρουσιάσεων.

Μοιραστείτε το

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση

Χαρτογράφηση αναγκών των ελληνικών επιχειρήσεων σε ανθρώπινο δυναμικό από ΕΚΤ και ΣΕΒΕ

Μια σημαντική πανελλήνια δράση για την αποτύπωση και χαρτογράφηση αναγκών των επιχειρήσεων σε ανθρώπινο δυναμικό για το 2024, υλοποιείται αυτή την περίοδο από το Εθνικό

Ενημέρωση

2η Πρόσκληση συμμετοχής στον Επιταχυντή Αμυντικής Καινοτομίας της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας (Defence Innovation Accelerator for the North Atlantic, DIANA)

Ανακοινώθηκε η 2η Πρόσκληση συμμετοχής στον Επιταχυντή Αμυντικής Καινοτομίας της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας (Defence Innovation Accelerator for the North Atlantic, DIANA), εστιάζοντας σε 5 νέες προκλήσεις