Χαρούπι & Ανθρώπινη Διατροφή – Προκλήσεις & Ευκαιρίες
Το Παρατηρητήριο Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Κρήτης και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (ΕΛΜΕΠΑ) σας καλούν σε εκδήλωση, στα πλαίσια του προγράμματος
“Βέλτιστη αξιοποίηση του δυναμικού της Χαρουπιάς“
που χρηματοδοτεί και επιβλέπει η Περιφέρεια Κρήτης και συνεργάζονται το Πανεπιστήμιο Κρήτης και το ΕΛΜΕΠΑ.
Πρόγραμμα
Το Πρόγραμμα της εκδήλωσης, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023 στις 18:00 – 20:30, στην αίθουσα διαλέξεων του Επιμελητήριου Χανίων (4ος όροφος), Πλ. Σοφοκλή Βενιζέλου 4, Χανιά, περιλαμβάνει:
- 17:30 – 18:00. Προσέλευση
- 18:00 – 18.20. Προσφωνήσεις, χαιρετισμοί, χαιρετισμός κ. Αντώνη Παπαδεράκη, Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη στον Τομέα της Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου, Καινοτομίας και Κοινωνικής Οικονομίας
- 18:20 – 18:40. Ομιλία, «Το Παρατηρητήριο Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Κρήτης», κ. Χρύσα Δασκαλάκη, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Γενικής Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιφέρεια Κρήτης
- 18:40 – 19:00. Ομιλία, «Το Χαρούπι στην Πραγματικότητα της Κρήτης», κ. Ηλίας Μανούσακας, Carob Milling & Processing Factory
- 19:00 – 19:20. Ομιλία, «Ιδιαίτερη Θρεπτική Αξία Τροφίμων από Χαρούπι», κ. Γιώργος Α. Φραγκιαδάκης, Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, Τμήμα Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας
- 19:20 – 19:40. Ομιλία, «Το Χαρούπι σαν Συστατικό στα Τρόφιμα», κ. Αλέξανδρος Μαρκαντωνάκης, ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ
- 19:40 – 20:30. Ερωτήσεις – Απαντήσεις – Αποφώνηση