Μετάβαση στο περιεχόμενο
Το Παρατηρητήριο
Προφίλ – Στόχοι
Σύστημα Μητρώων Επιχειρηματικότητας & Έρευνας
Συνεργαζόμενοι Φορείς
Διακρίσεις
Profile (English)
Αξιολόγηση Δράσεων & Υπηρεσιών
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
RIS3Crete
PRECISEU
Μητρώα
Μητρώο Επιχειρήσεων
Μητρώο Ερευνητικών Εργαστηρίων
Μητρώο Υποστήριξης Δράσεων
Αναζήτηση Συνεργασιών
Ενημέρωση
Ενημέρωση
Innovation Stories
Εκδηλώσεις Μελών
Χρηματοδοτικά Εργαλεία
Έρευνες
Κρήτη. Ευρωπαϊκή Περιφέρεια Γαστρονομίας 2026
Δράσεις
Χρήσιμα
Επικοινωνία
Το Παρατηρητήριο
Προφίλ – Στόχοι
Σύστημα Μητρώων Επιχειρηματικότητας & Έρευνας
Συνεργαζόμενοι Φορείς
Διακρίσεις
Profile (English)
Αξιολόγηση Δράσεων & Υπηρεσιών
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
RIS3Crete
PRECISEU
Μητρώα
Μητρώο Επιχειρήσεων
Μητρώο Ερευνητικών Εργαστηρίων
Μητρώο Υποστήριξης Δράσεων
Αναζήτηση Συνεργασιών
Ενημέρωση
Ενημέρωση
Innovation Stories
Εκδηλώσεις Μελών
Χρηματοδοτικά Εργαλεία
Έρευνες
Κρήτη. Ευρωπαϊκή Περιφέρεια Γαστρονομίας 2026
Δράσεις
Χρήσιμα
Επικοινωνία
Σύνδεση Μελών
Ομάδα Διαβούλευσης: Τυροκόμοι Κρήτης
Διαβούλευση στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Σχεδίου που αφορά τον Κρητικό Διατροφικό Πολιτισμό
Λεπτομέρειες: - Πρόσκληση συμμετοχής
Σχετικά με το Έργο
Υποβολές έως: 5 Ιουλίου 2025
Φόρμα Συμμετοχής στη Διαβούλευση
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Εισαγωγικά Στοιχεία
Υποβολή ως
*
Φυσικό Πρόσωπο - Δεν εκπροσωπώ κάποιο φορέα
Εκπρόσωπος Φορέα
Επάγγελμα - Θέση στο φορέα
*
Όνομα Επιχείρησης ή Φορέα
*
Δήμος
*
Πόλη - Χωριό (διαμονή ή έδρα φορέα)
*
Email (προαιρετικό)
Τηλέφωνο (προαιρετικό)
προϊόντα και «τοπικού
Ερωτήσεις Διαβούλευσης
Tι σημαίνει για εσάς κρητικός διατροφικός πολιτισμός και πώς μπορείτε να συνεισφέρετε στη διαφύλαξη, ανάδειξη, προβολή και διάδοσή του;
*
Γνωρίζετε άτομα στην περιοχή σας που διαθέτουν ιδιαίτερες γνώσεις και δεξιότητες σχετικά με διατροφικές μεθόδους, τεχνικές και πρακτικές και τα οποία θα μπορούσαν να αναλάβουν ρόλο «τοπικού διατροφικού μέντορα»;
*
Ποια γαλακτοκομικά ή άλλα τοπικά προϊόντα, τεχνικές ή μέθοδοι θεωρούνται αντιπροσωπευτικό δείγμα της ταυτότητας της περιοχής σας;
*
Με ποιους τρόπους θα μπορούν στο εξής να συνδεθούν τα κρητικά προϊόντα με σύγχρονες γαστρονομικές τάσεις, διατηρώντας παράλληλα την αυθεντικότητά τους;
*
Ποιες πρωτοβουλίες καταγραφής, διατήρησης και διάδοσης τοπικών προϊόντων και μεθόδων γνωρίζετε ή συμμετέχετε;
*
Τι σημαίνει για εσάς «διατροφική αλυσίδα αξίας» και πώς μπορεί να γίνει πράξη και θεσμός στην Κρήτη; Ποιοι είναι οι κρίκοι που λείπουν από την αλυσίδα αυτή;
*
Με ποιον τρόπο μπορούν να καθιερωθούν γαστρονομικές εμπειρίες (δοκιμές, επισκέψεις, θεματικά δείπνα) που θα προβάλλουν τη διατροφική ταυτότητα και θα στηρίξουν την τοπική οικονομία;
*
Σημ.: Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν από την Περιφέρεια Κρήτης, για στατιστική ανάλυση και εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων για την Εκπόνηση Επιχειρησιακού Σχεδίου «Κρητικός Διατροφικός Πολιτισμός 2026-2030 για την Περιφέρεια Κρήτης»
Συμφωνώ με την επεξεργασία των δεδομένων μου από το Παρατηρητήριο Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας Περιφέρεια Κρήτης για την ολοκλήρωση της διαβούλευσης
*
Συμφωνώ με την επεξεργασία των δεδομένων μου από το Παρατηρητήριο Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας Περιφέρεια Κρήτης για την ολοκλήρωση της διαβούλευσης
Υποβολή Απαντήσεων
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
OK
Όχι
Πολιτική απορρήτου