Μετάβαση στο περιεχόμενο
Το Παρατηρητήριο
Προφίλ – Στόχοι
Σύστημα Μητρώων Επιχειρηματικότητας & Έρευνας
Συνεργαζόμενοι Φορείς
Διακρίσεις
Profile (English)
Αξιολόγηση Δράσεων & Υπηρεσιών
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
RIS3Crete
PRECISEU
Μητρώα
Μητρώο Επιχειρήσεων
Μητρώο Ερευνητικών Εργαστηρίων
Μητρώο Υποστήριξης Δράσεων
Αναζήτηση Συνεργασιών
Ενημέρωση
Ενημέρωση
Innovation Stories
Εκδηλώσεις Μελών
Χρηματοδοτικά Εργαλεία
Έρευνες
Κρήτη. Ευρωπαϊκή Περιφέρεια Γαστρονομίας 2026
Δράσεις
Χρήσιμα
Επικοινωνία
Το Παρατηρητήριο
Προφίλ – Στόχοι
Σύστημα Μητρώων Επιχειρηματικότητας & Έρευνας
Συνεργαζόμενοι Φορείς
Διακρίσεις
Profile (English)
Αξιολόγηση Δράσεων & Υπηρεσιών
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
RIS3Crete
PRECISEU
Μητρώα
Μητρώο Επιχειρήσεων
Μητρώο Ερευνητικών Εργαστηρίων
Μητρώο Υποστήριξης Δράσεων
Αναζήτηση Συνεργασιών
Ενημέρωση
Ενημέρωση
Innovation Stories
Εκδηλώσεις Μελών
Χρηματοδοτικά Εργαλεία
Έρευνες
Κρήτη. Ευρωπαϊκή Περιφέρεια Γαστρονομίας 2026
Δράσεις
Χρήσιμα
Επικοινωνία
Σύνδεση Μελών
Ομάδα Διαβούλευσης: Γυναικείοι Συνεταιρισμοί Κρήτης
Διαβούλευση στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Σχεδίου που αφορά τον Κρητικό Διατροφικό Πολιτισμό
Λεπτομέρειες: - Πρόσκληση συμμετοχής
Σχετικά με το Έργο
Υποβολές έως: 5 Ιουλίου 2025
Φόρμα Συμμετοχής στη Διαβούλευση
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Εισαγωγικά Στοιχεία
Υποβολή ως
*
Φυσικό Πρόσωπο - Δεν εκπροσωπώ κάποιο φορέα
Εκπρόσωπος Φορέα
Επάγγελμα - Θέση στο φορέα
*
Όνομα Επιχείρησης ή Φορέα
*
Δήμος
*
Πόλη - Χωριό (διαμονή ή έδρα φορέα)
*
Email (προαιρετικό)
Τηλέφωνο (προαιρετικό)
αντιπροσωπευτικό μου συνεισφέρετε
Ερωτήσεις Διαβούλευσης
Tι σημαίνει για εσάς κρητικός διατροφικός πολιτισμός και πώς μπορείτε να συνεισφέρετε στη διαφύλαξη, ανάδειξη, προβολή και διάδοσή του;
*
Γνωρίζετε άτομα στην περιοχή σας που διαθέτουν ιδιαίτερες γνώσεις και δεξιότητες σχετικά με διατροφικές μεθόδους, τεχνικές και πρακτικές και τα οποία θα μπορούσαν να αναλάβουν ρόλο «τοπικού διατροφικού μέντορα»;
*
Ποια τοπικά προϊόντα, τεχνικές ή μέθοδοι θεωρούνται αντιπροσωπευτικό δείγμα της ταυτότητας της περιοχής σας; Πώς συνδέονται τα τοπικά προϊόντα με έθιμα, γιορτές ή τελετουργίες;
*
Με ποιους τρόπους θα μπορούν στο εξής να συνδεθούν τα κρητικά προϊόντα με σύγχρονες γαστρονομικές τάσεις, διατηρώντας παράλληλα την αυθεντικότητά τους;
*
Πώς μπορεί το φαγητό να μετατραπεί σε γαστρονομική εμπειρία (π.χ. δοκιμές, επισκέψιμα αγροκτήματα, τοπικά εστιατόρια);
*
Πώς μπορούν να διασωθούν και να μεταδοθούν οι παραδοσιακές τεχνικές παραγωγής παρασκευής και κρητικής φιλοξενίας στις νέες γενιές;
*
Ποιες περιοχές ή χωριά έχουν διατηρήσει ιδιαίτερη γαστρονομική παράδοση και σε τι θα μπορούσαν να αποτελέσουν πυρήνες – πόλους γαστρονομικών εμπειριών;
*
Σημ.: Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν από την Περιφέρεια Κρήτης, για στατιστική ανάλυση και εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων για την Εκπόνηση Επιχειρησιακού Σχεδίου «Κρητικός Διατροφικός Πολιτισμός 2026-2030 για την Περιφέρεια Κρήτης»
Συμφωνώ με την επεξεργασία των δεδομένων μου από το Παρατηρητήριο Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας Περιφέρεια Κρήτης για την ολοκλήρωση της διαβούλευσης
*
Συμφωνώ με την επεξεργασία των δεδομένων μου από το Παρατηρητήριο Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας Περιφέρεια Κρήτης για την ολοκλήρωση της διαβούλευσης
Υποβολή Απαντήσεων
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
OK
Όχι
Πολιτική απορρήτου