2η Πρόσκληση συμμετοχής στον Επιταχυντή Αμυντικής Καινοτομίας της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας (Defence Innovation Accelerator for the North Atlantic, DIANA)

Ανακοινώθηκε η 2η Πρόσκληση συμμετοχής στον Επιταχυντή Αμυντικής Καινοτομίας της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας (Defence Innovation Accelerator for the North Atlantic, DIANA), εστιάζοντας σε 5 νέες προκλήσεις :

 

  1. Ενέργεια και ισχύ,
  2. Ασφάλεια δεδομένων και πληροφοριών,
  3. Ανίχνευση και επιτήρηση,
  4. Ανθρώπινη Υγεία & Επιδόσεις,
  5. Κρίσιμες υποδομές & εφοδιαστική.

 

Οι καινοτόμοι ενθαρρύνονται να εξετάσουν πώς οι προτάσεις τους μπορούν να ενισχύσουν την ανθεκτικότητα, να αναπτύξουν τις δυνατότητες του διαστήματος με σκοπό την ανακάλυψη και την καινοτομία, καθώς και να στηρίξουν τεχνολογίες φιλικές προς το περιβάλλον.

 

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τις πέντε νέες προκλήσεις θα εκπνεύσει την Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024. Οι προτάσεις θα αξιολογηθούν βάσει κριτηρίων όπως η ευθυγράμμιση με τις προκλήσεις, η καινοτομία, η σκοπιμότητα, η δυνατότητα διπλής χρήσης και η εμπορική βιωσιμότητα.

 

Οι νικητές μπορούν να λάβουν χρηματικά ποσά που κυμαίνονται από € 100.000 έως € 300.000.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το παρακάτω σύνδεσμο : https://www.diana.nato.int/challenges.html.

 

Αιτήσεις : https://www.natodiana.org/s/

Μοιραστείτε το

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Συμμέτοχης στο Ομαδικό Περίπτερο του Παρατηρητηρίου Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Κρήτης στη Διεθνή Έκθεση Beyond 2025 (Αθήνα)

Το Παρατηρητήριο Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Κρήτης προσκαλεί καινοτόμες επιχειρήσεις και φορείς της Κρήτης, μέλη των σχετικών μητρώων επιχειρηματικότητας και έρευνας, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για

Η γνώμη σας είναι πολύτιμη για εμάς!