CapsuleT Travel & Hospitality Accelerator – Επιταχυντής Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος

Ξεκίνησε ο έβδομος κύκλος επιτάχυνσης  που διεξάγει ο CapsuleT Travel & Hospitality Accelerator ο Επιταχυντής του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και οι εγγραφές θα διαρκέσουν έως τις 27.06.2024.

 

Οι στόχοι του προγράμματος είναι να παρέχει ένα πλούσιο περιεχόμενο που θα ανταποκρίνεται στις επιχειρηματικές ανάγκες των startups που συμμετέχουν, να προσφέρει ευκαιρίες εκπαίδευσης και εργαλεία για την επιχείρησή τους, καθώς επίσης συμβουλευτική καθοδήγηση σχετικά με το πώς να επιτύχουν περαιτέρω ανάπτυξη στην τουριστική αγορά. Διαρκεί 5 μήνες (Σεπτέμβριος 2024 – Φεβρουάριος 2025), ενώ προσφέρεται δωρεάν και χωρίς καμία άλλη οικονομική απαίτηση από τις συμμετέχουσες startups.

 

Οι επιλέξιμοι υποψήφιοι, προκειμένου να εξασφαλίσουν μία θέση στο πρόγραμμα, πρέπει να είναι νεοφυείς επιχειρήσεις (startups) τεχνολογίας με μία ολοκληρωμένη επιχειρηματική πρόταση, πρέπει να έχουν τουλάχιστον ένα λειτουργικό πρωτότυπο για να παρουσιάσουν ζωντανά και μία ομάδα με τουλάχιστον 2 ιδρυτικά μέλη για να υποστηρίξουν την επιχείρηση. Η επιχείρηση πρέπει να έχει συσταθεί για λιγότερο από 4 χρόνια και να έχει λάβει συνολική χρηματοδότηση μικρότερη των 500.000 ευρώ.

 

Οι ομάδες που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα διεκδικούν χρηματικά έπαθλα συνολικού ύψους € 40.000, εφόσον ολοκληρώσουν επιτυχώς το Πρόγραμμα του CapsuleT Travel & Hospitality Accelerator.

 

Για περισσότερες πληροφορίες  : https://www.capsuletaccelerator.gr/el/

Μοιραστείτε το

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση

Με επιτυχία και εξαιρετικό ενδιαφέρον διεξήχθη το πρώτο Διεθνές Συνέδριο Κυκλικής Οικονομίας του Ελληνικού Συνδέσμου Κυκλικής Οικονομίας, που υποστήριξε ενεργά η Περιφέρεια Κρήτης.

Από την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου έως την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μίκης Θεοδωράκης στα Χανιά, παρουσιάστηκαν 116 εμβληματικές καινοτόμες εργασίες από διακεκριμένα μέλη

Ενημέρωση

DUT Partnership Call 2024 – Στήριξη διακρατικών έργων έρευνας και/ή καινοτομίας για την αντιμετώπιση αστικών προκλήσεων

H συγχρηματοδοτούμενη Ευρωπαϊκή Σύμπραξη του Ορίζοντα Ευρώπη για την αστική μετάβαση προς ένα Βιώσιμο Μέλλον «DUT – Driving Urban Transitions» δημοσίευσε την Πρόσκληση υποβολής ερευνητικών

Η γνώμη σας είναι πολύτιμη για εμάς!