Πρόγραμμα ενίσχυσης εξωστρέφειας και επιχειρηματικής επιτάχυνσης: «Thriving Global»

Η Enterprise Greece, στο πλαίσιο των δράσεων της που στοχεύουν στην υποστήριξη της διεθνοποίησης και στην προβολή του κλάδου καινοτομίας – τεχνολογίας, διοργανώνει για 4η συνεχή χρονιά, σε συνεργασία με τον Οργανισμό USMAC (US Market Access Centre) και με υψηλού επιπέδου εμπειρογνώμονες από τη Silicon Valley, το επιτυχημένο Πρόγραμμα ενίσχυσης εξωστρέφειας και επιχειρηματικής επιτάχυνσης: «Thriving Global»

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε τεχνολογικές επιχειρήσεις και startups που θέλουν να προωθήσουν τα προϊόντα/υπηρεσίες τους σε διεθνείς αγορές με έμφαση σε αυτή της Silicon Valley. Επίσης, δίνει την ευκαιρία στις ελληνικές επιχειρήσεις να έρθουν σε άμεση επαφή με υποψήφιους πελάτες, στρατηγικούς εταίρους και επενδυτές από την παγκόσμια επιχειρηματική κοινότητα.

Στην πρώτη φάση του Προγράμματος, θα επιλεγούν 16 ελληνικές επιχειρήσεις, οι οποίες θα λάβουν ταχύρρυθμη εξειδικευμένη καθοδήγηση εξαγωγικής ενδυνάμωσης. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της 1ης φάσης, οι 6 επιχειρήσεις με την υψηλότερη βαθμολογία θα συνεχίσουν στην 2η φάση της εξωστρεφούς επιχειρηματικής επιτάχυνσης με εξατομικευμένη συμβουλευτική, δικτύωση και Pitch Event σε δυνητικούς επενδυτές στις Η.Π.Α.

Η Ευκαιρία

  • Πληροφόρηση, εκπαίδευση, καθοδήγηση, συμβουλευτική, σε τάσεις, πρακτικές, ιδιαιτερότητες, προσαρμογές, εξαγωγική ετοιμότητα για διείσδυση και επέκταση της επιχειρηματικής δραστηριότητας στην παγκόσμια αγορά.
  • Υψηλής εμβέλειας networking με υποψήφιους πελάτες, στρατηγικούς εταίρους και επενδυτές από την παγκόσμια επιχειρηματική κοινότητα.
  • Στήριξη συμμετοχής από την Enterprise Greece.
 

Περισσότερες πληροφορίες:

https://www.enterprisegreece.gov.gr/proothisi-eksagogon/pliroforisi-kai-ekpaidefsi/thriving-global-2024

 

Μοιραστείτε το

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση

Χαρτογράφηση αναγκών των ελληνικών επιχειρήσεων σε ανθρώπινο δυναμικό από ΕΚΤ και ΣΕΒΕ

Μια σημαντική πανελλήνια δράση για την αποτύπωση και χαρτογράφηση αναγκών των επιχειρήσεων σε ανθρώπινο δυναμικό για το 2024, υλοποιείται αυτή την περίοδο από το Εθνικό

Ενημέρωση

2η Πρόσκληση συμμετοχής στον Επιταχυντή Αμυντικής Καινοτομίας της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας (Defence Innovation Accelerator for the North Atlantic, DIANA)

Ανακοινώθηκε η 2η Πρόσκληση συμμετοχής στον Επιταχυντή Αμυντικής Καινοτομίας της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας (Defence Innovation Accelerator for the North Atlantic, DIANA), εστιάζοντας σε 5 νέες προκλήσεις