Συμμετοχή του Παρατηρητηρίου Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας στο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο RETASTE 2023 και στο 3rd Smart Innovation Symposium (SIS#3)

Το Παρατηρητήριο Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας Περιφέρειας Κρήτης (IBO) συμμετείχε στο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο RETASTE 2023: Rethink Food Resources, Losses, and Waste (https://retaste.gr/) με δικό του περίπτερο καθώς και με ομιλία στο 3rd Smart Innovation Symposium (SIS#3), τα οποία διοργανώθηκαν στις 27-29 Σεπτεμβρίου 2023 στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, με αντικείμενο την πρόληψη και αξιοποίηση των αποβλήτων τροφίμων και γενικότερα των οργανικών υπολειμμάτων και αποβλήτων.

 

Από την Περιφέρεια Κρήτης συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου, Καινοτομίας και Κοινωνικής Οικονομίας κ. Αντώνιος Παπαδεράκης, η Προϊσταμένη Γενικής Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού κ. Χρύσα Δασκαλάκη, η επικεφαλής του ΙΒΟ και Προϊσταμένη του τμήματος Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας κ. Ρουσάκη και τα μέλη της ομάδας υποστήριξης του Παρατηρητηρίου κ. Καουκάκης και κ. Μπίλιος.

 

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, το ΙΒΟ παρουσίασε τις δραστηριότητές του σχετικά με τις καινοτόμες επιχειρήσεις και τους ερευνητικούς φορείς στην Κρήτη. Οι δράσεις αυτές, οι οποίες παρουσιάστηκαν από την κ. Ρουσάκη στην διάρκεια του 3rd Smart Innovation Symposium (SIS#3), στοχεύουν στην προώθηση της συνεργασίας μεταξύ των επιχειρηματιών και ερευνητών καθώς και στην ανάπτυξη της καινοτόμου επιχειρηματικότητας στην Κρήτη.

 

Επιπλέον, το Παρατηρητήριο συμμετείχε σε μια σειρά από παράλληλες εκδηλώσεις του Συνεδρίου, όπως εργαστήρια, rotation meeting, workshops και συνεδρίες.

Μοιραστείτε το

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση

Ημέρα Καριέρας 2023 Τμήματος Διοικητικής  Επιστήμης και Τεχνολογίας – 1 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:00, στις εγκαταστάσεις του Τμήματος στον Άγιο Νικόλαο

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην «Ημέρα Καριέρας 2023» που διοργανώνει το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου  2023 στις 11:00, στις εγκαταστάσεις