Πολυτεχνείο Κρήτης: Πρόσκληση Συμμετοχής στο Μητρώο Εξωτερικών μεντόρων

Στο πλαίσιο του έργου “Υποστήριξη Δράσεων Στήριξης της Επιχειρηματικότητας, Καινοτομίας και Ωρίμανσης για την Αξιοποίηση της Ερευνητικής Δραστηριότητας και των Νέων Προϊόντων και Υπηρεσιών που αναπτύσσονται στο Πολυτεχνείο Κρήτης” ΕΔΒΜ 166, το Πολυτεχνείο Κρήτης προσκαλεί σε συμμετοχή στο αρχείο εξωτερικών μεντόρων, εξειδικευμένους μέντορες στη δράση της συμβουλευτικής προς ερευνητικές ομάδες του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Η δράση της συμβουλευτικής αφορά στην ευγενική προσφορά καθοδήγησης προς εκκολαπτόμενους ερευνητές-τριες (φοιτητές-τριες) του Πολυτεχνείου Κρήτης, που στοχεύουν στο να μετατρέψουν τις ερευνητικές τους ιδέες σε επιχειρηματικά σχέδια. Οι φοιτητικές ερευνητικές ομάδες εστιάζονται στην ανάπτυξη επιχειρηματικών και καινοτόμων μεθόδων και προϊόντων στους τομείς της Μηχανικής και της Επιχειρηματικότητας. Με σκοπό οι μέθοδοι και τα προϊόντα να προχωρήσουν στο στάδιο της εφαρμογής και παραγωγής, η ανατροφοδότηση από κάθε έμπειρο μέντορα είναι απαραίτητη και η εμπειρία του/της θα συμβάλλει σημαντικά στην πορεία υλοποίησης των ιδεών των φοιτητικών ερευνητικών ομάδων σε επιχειρηματικά σχέδια.

Η προσφορά καθοδήγησης εκτιμάται το πολύ σε τρεις (3) συναντήσεις δια ζώσης, ή/και διαδικτυακές – διάρκειας 45’ – μεταξύ του μέντορα και των ερευνητών, κατά το τρέχον έτος υλοποίησης του έργου.

Κάθε ενδιαφερόμενος/η που πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις, μπορεί να δηλώσει συμμετοχή στέλνοντας στο 166mentors@tuc.gr   τα εξής:

Όνομα:

Επώνυμο:

Επαγγελματική ιδιότητα:

Email και τηλέφωνο επικοινωνίας:

Τομέας εξειδίκευσης (πού εργάζεται και σε ποιον τομέα εξειδικεύεται):

Μοιραστείτε το

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση

Ημέρα Καριέρας 2023 Τμήματος Διοικητικής  Επιστήμης και Τεχνολογίας – 1 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:00, στις εγκαταστάσεις του Τμήματος στον Άγιο Νικόλαο

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην «Ημέρα Καριέρας 2023» που διοργανώνει το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου  2023 στις 11:00, στις εγκαταστάσεις