Έκθεση «Τα παραδοσιακά επαγγέλματα και η εξέλιξη τους» από τον Αναπτυξιακό Σύλλογο Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης – με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

Ο Αναπτυξιακός Σύλλογος Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης διοργανώνει στην Πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο, από 29 Ιουλίου έως και 7 Αυγούστου, την 21η έκθεση – γιορτή των μελών του- με Κρητικά προϊόντα, Οικοτεχνίας, Χειροτεχνίας με τίτλο: «Τα παραδοσιακά επαγγέλματα και η εξέλιξη τους».

Η έκθεση γίνεται με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και υποστηρίζεται από τον Δήμο Ηρακλείου, Επιμελητήριο Ηρακλείου, ΟΕΒΕΝΗ, ΕΕΔΕΓΕ, Εκπαιδευτική – Αναπτυξιακή ΠΛΟΗΓΟΣ.

Την έκθεση πλαισιώνουν κάθε βράδυ, παράλληλες εκδηλώσεις που αναδεικνύουν τα ήθη και έθιμα του τόπου μας όπως: Κρητικές βραδιές, μουσική, χορός, παιχνίδια, μαγειρική, καλαθοπλεκτική, υφαντική, κόσμημα, ζωγραφική, παρουσίαση βιβλίου κλπ. ΔΩΡΕΑΝ Μαστογραφίες από την Κινητή Μονάδα της Περιφέρειας Κρήτης.

Ενημέρωση για το μελάνωμα, από τον Όμιλο Εθελοντών κατά του Καρκίνου «ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ» Θα λειτουργεί καθημερινά γραφείο συμμετοχής για «Ημέρα Καριέρας».

Εγκαίνια Παρασκευή 29 Ιουλίου στις 7.30 το απόγευμα.

Μοιραστείτε το

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση

EIT Digital Venture Program – υποστήριξης επιχειρηματικότητας σε αρχικό στάδιο ανάπτυξης

Το EIT Digital Venture Program είναι μια δράση υποστήριξης της επιχειρηματικότητας που ενισχύει startups σε αρχικό στάδιο ανάπτυξης, συνδυάζοντας ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα επιτάχυνσης και καθοδήγησης