Μετάβαση στο περιεχόμενο
Το Παρατηρητήριο
Προφίλ – Στόχοι
Σύστημα Μητρώων Επιχειρηματικότητας & Έρευνας
Συνεργαζόμενοι Φορείς
Διακρίσεις
Profile (English)
Αξιολόγηση Δράσεων & Υπηρεσιών
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
RIS3Crete
PRECISEU
Μητρώα
Μητρώο Επιχειρήσεων
Μητρώο Ερευνητικών Εργαστηρίων
Μητρώο Υποστήριξης Δράσεων
Αναζήτηση Συνεργασιών
Ενημέρωση
Ενημέρωση
Innovation Stories
Εκδηλώσεις Μελών
Χρηματοδοτικά Εργαλεία
Έρευνες
Κρήτη. Ευρωπαϊκή Περιφέρεια Γαστρονομίας 2026
Δράσεις
Χρήσιμα
Επικοινωνία
Το Παρατηρητήριο
Προφίλ – Στόχοι
Σύστημα Μητρώων Επιχειρηματικότητας & Έρευνας
Συνεργαζόμενοι Φορείς
Διακρίσεις
Profile (English)
Αξιολόγηση Δράσεων & Υπηρεσιών
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
RIS3Crete
PRECISEU
Μητρώα
Μητρώο Επιχειρήσεων
Μητρώο Ερευνητικών Εργαστηρίων
Μητρώο Υποστήριξης Δράσεων
Αναζήτηση Συνεργασιών
Ενημέρωση
Ενημέρωση
Innovation Stories
Εκδηλώσεις Μελών
Χρηματοδοτικά Εργαλεία
Έρευνες
Κρήτη. Ευρωπαϊκή Περιφέρεια Γαστρονομίας 2026
Δράσεις
Χρήσιμα
Επικοινωνία
Σύνδεση Μελών
Ομάδα Διαβούλευσης: Εκπαιδευτικοί και Πολιτιστικοί Οργανισμούς, Ερευνητές
Διαβούλευση στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Σχεδίου που αφορά τον Κρητικό Διατροφικό Πολιτισμό
Λεπτομέρειες: - Πρόσκληση συμμετοχής
Σχετικά με το Έργο
Υποβολές έως: 5 Ιουλίου 2025
Φόρμα Συμμετοχής στη Διαβούλευση
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Εισαγωγικά Στοιχεία
Υποβολή ως
*
Φυσικό Πρόσωπο - Δεν εκπροσωπώ κάποιο φορέα
Εκπρόσωπος Φορέα
Επάγγελμα - Θέση στο φορέα
*
Όνομα Επιχείρησης ή Φορέα
*
Δήμος
*
Πόλη - Χωριό (διαμονή ή έδρα φορέα)
*
Email (προαιρετικό)
Τηλέφωνο (προαιρετικό)
χρησιμοποιηθούν σας; την
Ερωτήσεις Διαβούλευσης
Tι σημαίνει για εσάς κρητικός διατροφικός πολιτισμός και πώς μπορείτε να συνεισφέρετε στη διαφύλαξη, ανάδειξη, προβολή και διάδοσή του;
*
Γνωρίζετε άτομα στην περιοχή σας που διαθέτουν ιδιαίτερες γνώσεις και δεξιότητες σχετικά με διατροφικές μεθόδους, τεχνικές και πρακτικές και τα οποία θα μπορούσαν να αναλάβουν ρόλο «τοπικού διατροφικού μέντορα»;
*
Ποια είναι τα χαρακτηριστικά των αγροτικών τοπίων που πρέπει να διατηρηθούν και να προστατευθούν (π.χ. ξερολιθιές, ελαιώνες, αυτοφυή φυτά); Γνωρίζετε πρωτοβουλίες καταγραφής, διατήρησης και διάδοσης;
*
Πώς μπορούν να ενταχθούν τοπικές γνώσεις, μέθοδοι και βιωματική μάθηση και σε ποια είδη προγραμμάτων εκπαίδευσης και κατάρτισης;
*
Πώς μπορούν να δημιουργηθούν γέφυρες μεταφορά γνώσης σχετικά με διατροφικές πρακτικές και μεθόδους, τρόπους προσαρμογής τους στο σύγχρονο γίγνεσθαι;
*
Πώς μπορούν οι πολιτιστικοί, εκπαιδευτικοί και ερευνητικοί φορείς να λειτουργήσουν ως ζωντανά κύτταρα διαφύλαξης και ανάδειξης του κρητικού διατροφικού πολιτισμού, δημιουργώντας νέες δεδομένα και προοπτικές;
*
Ποιες συνέργειες ή δράσεις μπορούν να υπάρξουν άμεσα μεταξύ σας; Ποιοι θα ήταν οι φορείς-εταίροι που θα μπορούσαν να ηγηθούν μιας τέτοιας προσπάθειας και ποια υποστήριξη (π.χ. τεχνική, διοικητική, χρηματοδοτική) θα ήταν απαραίτητη;
*
Σημ.: Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν από την Περιφέρεια Κρήτης, για στατιστική ανάλυση και εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων για την Εκπόνηση Επιχειρησιακού Σχεδίου «Κρητικός Διατροφικός Πολιτισμός 2026-2030 για την Περιφέρεια Κρήτης»
Συμφωνώ με την επεξεργασία των δεδομένων μου από το Παρατηρητήριο Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας Περιφέρεια Κρήτης για την ολοκλήρωση της διαβούλευσης
*
Συμφωνώ με την επεξεργασία των δεδομένων μου από το Παρατηρητήριο Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας Περιφέρεια Κρήτης για την ολοκλήρωση της διαβούλευσης
Υποβολή Απαντήσεων
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
OK
Όχι
Πολιτική απορρήτου