Day One: Πρόγραμμα επιτάχυνσης του Genesis Ventures – Ελληνικό Οικοσύστημα Νεοφυών Επιχειρήσεων (Elevate)

Η Genesis Ventures φορέας του Ελληνικού Οικοσυστήματος Νεοφυών επιχειρήσεων (Elevate) στην κατηγορία «Κεφάλαια Επιχειρηματικών Συμμετοχών», τρέχει το πρόγραμμα επιτάχυνσης Day One”.

 

Το πρόγραμμα επιτάχυνσης είναι διάρκειας 6 εβδομάδων και απευθύνεται σε startups που θέλουν να λάβουν την πρώτη τους θεσμική επένδυση και να απευθυνθούν στην παγκόσμια αγορά. Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις :

 

  • Στην προκαταρκτική εβδομάδα που θα διεξαχθεί στην Αθήνα οι συμμετέχοντες θα εμπλακούν σε πρακτικές δραστηριότητες, εργαστήρια και θα εμπνευστούν από επιτυχημένους ιδρυτές,
  • Στο χτίσιμο που διαρκεί 5 εβδομάδες είναι μερικής απασχόλησης, διεξάγεται διαδικτυακά και θα επικεντρωθεί στη δημιουργία μιας ακμάζουσας επιχείρησης.

 

Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν νεοσύστατες εταιρείες που δεν έχουν απαραίτητα κάποιο τελικό προϊόν και που δεν έχουν έσοδα, με το Genesis να δίνει μεγαλύτερο βάρος στην ομάδα και τους ιδρυτές, ενώ η επένδυση που θα λάβουν ανέρχεται στα 150.000 €, με αντάλλαγμα το 12,5 % του μετοχικού τους κεφαλαίου.

 

Οι αιτήσεις έχουν ανοίξει από τις 13.06.2024 και θα τρέχουν έως τις 15.09.2024.

Για περισσότερες πληροφορίες : https://dayonegenesisventures.vc/

                                                                 https://www.genesis-ventures.vc/meet-genesis

Μοιραστείτε το

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Συμμέτοχης στο Ομαδικό Περίπτερο του Παρατηρητηρίου Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Κρήτης στη Διεθνή Έκθεση Beyond 2025 (Αθήνα)

Το Παρατηρητήριο Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Κρήτης προσκαλεί καινοτόμες επιχειρήσεις και φορείς της Κρήτης, μέλη των σχετικών μητρώων επιχειρηματικότητας και έρευνας, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για

Η γνώμη σας είναι πολύτιμη για εμάς!